1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B, Tel.: + 36 1 252 1421
Kiwa Dental Fogászati Klinika
  Főoldal    Fogászat    Kapcsolat    Fogászati kezelések    Fogpótlások anyagai    Fogpótlások típusai    Árak
Fogászati kezelésekTájékozódjon részletesen magánklinikánk által nyújtott a fogászati kezelésekről.
Fogászati kezelések, szolgáltatások

Garancia


A Kiwa Dental fogorvosi és fogtechnikai Magánklinika a kezelések és a fogpótlások garanciális feltételeit az alábbiak szerint szabályozza:


Kérjük, hogy figyelmesen olvassa át, hogy mire érvényes és mire nem a garancia!


A garancia érvényesítésének mindössze két alapvető feltétele van: a megfelelő szájhigiénia, valamint az évente rendelőnkben elvégzett rendszeres kontrollvizsgálat, melynek dokumentálását mi végezzünk.
Részletek
Diagnosztika


A kezelési terv és árajánlat elkészítéséhez az anamnézis (kórelőzmény) felvétele és az első vizsgálat döntő fontosságú. A vizsgálat során különböző elváltozások diagnosztizálhatók.
Részletek
Szájhigiénia
A megfelelő szájhigiénia, szájápolás elsajátítása fontos feladat, hiánya esetén mind a fogazatot mind a fogágyat súlyos betegségek támadhatják meg.
Részletek
Fogmegtartó kezelések
A fogak élettartamának meghosszabbítása, a fogak helyreállítása kiemelkedő fontosságú a szervezet egészsége szempontjából, valamint a későbbi fogpótlások készítésénél sem mindegy, hogy mennyi és milyen állapot fog áll rendelkezésre.
Részletek
Fogágybetegségek kezelése

A súlyos fogágybetegség kialakulása hosszú folyamat ezért a megelőzésnek döntő szerepe van a prognózis szempontjából.
Részletek
Esztétikai fogászat
A szép fogazatra való igény napjainkban is folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Az új anyagok és  technológiák megjelenése lehetőséget teremt a fogorvos számára a legmagasabb esztétikai igény kielégítésére is.
Részletek
Szájsebészet
Ambuláns szájsebészetnél a teljesség igénye nélkül a következő beavatkozások történhetnek meg: műtéti úton történő fogeltávolítás, bölcsességfogak eltávolítása, cysta- és polipműtétek, ínyplasztikák, implantológiai (műgyökérbeültetés) beavatkozások, fogászati célú csontpótlások, stb.
Részletek
Implantáció - Műgyökér beültetés
A fogak elvesztése sok ember számára nagy traumát jelent, legyen az akár az elülső vagy akár a rágófogak területén. A hiányzó fogak pótlására egyre népszerűbb megoldás a különböző implantációs fogpótlások készítése. Az implantációnak (műgyökérbeültetés) szigorú kritériumrendszere van. Az implantátum anyaga titán vagy cirkónium lehet.
Részletek
Rögzített fogpótlások
Minden olyan esetben, amikor egy meglévő fognak egy bizonyos részét pótoljuk, egy vagy több foghiányt pótolunk, vagy teljes foghiányt állítunk helyre, mindig fogpótlásról beszélünk.
Részletek
Kivehető fogpótlások

Részletek
Kivehető fogsor javítások

Részletek
Fogékszer
Fogékszerként különböző színű és csiszolású pici kristályokat helyezünk fel, valamint alkalmazhatunk különböző alakú és formájú pici arany-lapkákat is. 
Részletek
Fogfehérítés

Hatékonyságát és a fehérítés időtartamát illetően kétféle megoldásról beszélhetünk. Egy intenzívebb, gyors, kb. 1 óra időtartam alatt az orvos a rendelőben végzi az eljárást. A másik lehetőség, hogy a páciens az otthonában végzi a fogfehérítést, az orvos által adott instrukciók és eszközök segítségével.

Részletek
Fogszabályozás

A fogazatban kialakult helyzeti és harapási rendellenesség sok embert érintenek, ezért kiemelt figyelmet kell ráfordítani. Sok esetben a zavaró esztétikai hatáson felül, súlyos a fogakat, a fogágyat és az állkapocsízületet is érintő elváltozások alakulnak ki.

Részletek
Gyermekfogászat
A gyermekfogászat a gyerekkori fog és-szájbetegségekkel, azok gyógyításával valamint a megelőzéssel foglalkozó szakterület. A fogazati rendellenességek és a harapási eltérések felismerése is ennek a területnek a feladata, tehát nagyon komplex az ellátási területe.
Részletek
Garancia
Diagnosztika
Szájhigiénia
Fogmegtartó kezelések
Fogágybetegségek kezelése
Esztétikai fogászat
Szájsebészet
Implantáció - Műgyökér beültetés
Rögzített fogpótlások
Kivehető fogpótlások
Kivehető fogsor javítások
Fogékszer
Fogfehérítés
Fogszabályozás
Gyermekfogászat
Kezelések, szolgáltatások ártáblázata
FőoldalKapcsolatCopyright