1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B, Tel.: + 36 1 252 1421
Kiwa Dental Fogászati Klinika
  Főoldal    Fogászat    Kapcsolat    Fogászati kezelések    Fogpótlások anyagai    Fogpótlások típusai    Árak
Kiwa Dental Fogászati MagánklinikaEGY MEGBÍZHATÓ HÍD A KOMPLEX FOGORVOSLÁSBAN ÉS FOGTECHNIKÁBAN
Fogászat
FOGORVOS, SZÁJSEBÉSZ, FOGSZABÁLYOZÁS SZAKORVOSA ÉS FOGTECHNIKUS EGY HELYEN
A Kiwa-Dental Fogorvosi és Fogtechnikai szolgáltatást egy helyen biztosító, centrum jellegű szakklinikát az alapító tulajdonos 30 év mély szakmai tapasztalattal és elkötelezettséggel működteti. Az alapítás évétől egy helyen találhatóak a modern felszereltségű fogorvosi rendelők és fogászati laboratórium. Kertes, családi jellegű modern épület ad otthont a gondosan kialakított helyiségeknek, amelyek egyaránt szolgálják úgy a kényelmes ellátást, mint a korszerű technikai eszközök alkalmazását.A páciensek itt megtapasztalhatják az orvosok, asszisztensek, technikusok megbízható és minőségi munkáján kívül a figyelmes, emberközpontú betegellátást is.

A fogorvosi rendelők és a fogtechnikai laboratórium technikailag hazai és nyugati országok tapasztalatai alapján a legmodernebb eszközökkel vannak felszerelve.

A Kiwa-Dental nemcsak a magánemberek ellátását biztosítja. Több éve bevált igen előnyös szerződéses ellátási rendszerével jelentős árkedvezményt biztosít vállalati, intézményi dolgozóknak illetve vállalkozóknak és vezető beosztású embereknek.

Média Lejátszó
Fogászat
Kapcsolat
Miért mi?
Térkép, megközelíthetőség
Fogtechnika
Időpontfoglalás
Kérdezz!
Mosoly Doktorok
Fogászati Kártya
FőoldalKapcsolatCopyright