1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B, Tel.: + 36 1 252 1421
Kiwa Dental Fogászati Klinika
  Főoldal    Fogászat    Kapcsolat    Fogászati kezelések    Fogpótlások anyagai    Fogpótlások típusai    Árak
Fogfehérítés lehetőségeiRendelői és otthoni megoldások
Fogfehérítés

Hatékonyságát és a fehérítés időtartamát illetően kétféle megoldásról beszélhetünk. Egy intenzívebb, gyors, kb. 1 óra időtartam alatt az orvos a rendelőben végzi az eljárást. A másik lehetőség, hogy a páciens az otthonában végzi a fogfehérítést, az orvos által adott instrukciók és eszközök segítségével.

- Rendelői fogfehérítés: ezen eljárást az orvos a rendelőben egy ülésben végzi és időtartama kb. 1 óra. Az eljárás alatt az orvos nagyobb dózisú hatóanyaggal dolgozik, megfelelő ínyvédelemmel látja el a pácienst, valamint megfelelő hullámhosszúságú aktiváló fényt használ, megfelelő lépcsőkben. A páciens szemének védelmében megfelelő szemüveget vagy takarást alkalmaz. A fogfehérítés kezdetekor a kiinduló fogszínt rögzítjük és a fehérítő eljárást több lépcsőben hajtjuk végre, így kontroll alatt tarthatjuk a fehérítési árnylatokat.

 

- Otthoni fogfehérítés: ennél a fogfehérítési eljárásnál szintén hangsúlyozni kell, hogy csak az orvosi instrukciókkal és az általa adott eszközökkel illetve anyaggal alkalmazhatók. Ennél az eljárásnál az orvos a páciens mindkét fogívéről lenyomatot vesz, majd ezen mintákra a fogtechnikai laboratórium rugalmas szilikon síneket készít. Ezeket a rugalmas síneket az orvos a páciens rendelkezésére bocsátja, valamint megfelelő kicsi dózisú fogfehérítő anyaggal látja el. Megtanítja a pácienst a szilikon sínek felhelyezésére és levételére, valamint a fogfehérítő anyag sínekbe való behelyezésére. Ezen eljárást páciens otthonában, szabadidejében végezheti, és vállalja, hogy bármilyen panasz vagy érzékenység esetén az orvost illetve a rendelőt haladéktalanul felkeresi. Ez az eljárás kb. 1 hétig tart, és bizonyos időközönként megismételhető.

 

Fel szeretnénk hívni a figyelmét, hogy mindkét eljárásnál csak az ép, egészséges fogak fehéríthetők. Azok a fogak, amelyek tömésekkel vannak ellátva, illetve fogpótlások (koronák, hidak, in-layk) nem fehéríthetők.

Árak
Fogfehérítés (állcsontonként) sínes, otthoni30.000 Ft
Fogfehérítés (mindkét állcsont) gépi, rendelői85.000 Ft
Garancia
Diagnosztika
Szájhigiénia
Fogmegtartó kezelések
Fogágybetegségek kezelése
Esztétikai fogászat
Szájsebészet
Implantáció - Műgyökér beültetés
Rögzített fogpótlások
Kivehető fogpótlások
Kivehető fogsor javítások
Fogékszer
Fogfehérítés
Fogszabályozás
Gyermekfogászat
Kezelések, szolgáltatások ártáblázata
FőoldalKapcsolatCopyright