1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B, Tel.: + 36 1 252 1421
Kiwa Dental Fogászati Klinika
  Főoldal    Fogászat    Kapcsolat    Fogászati kezelések    Fogpótlások anyagai    Fogpótlások típusai    Árak
Konzerváló fogászati kezelések

Gyökérkezelés, gyökértömés,

esztétikus fényre keményedő tömések...

Fogmegtartó kezelések
A fogak élettartamának meghosszabbítása, a fogak helyreállítása kiemelkedő fontosságú a szervezet egészsége szempontjából, valamint a későbbi fogpótlások készítésénél sem mindegy, hogy mennyi és milyen állapot fog áll rendelkezésre.

Az esztétikus, ún. kompozit tömések a frontfogak (elülső fogak) valamint a rágófogak (hátsó fogak) területére egyaránt készíthetők. A mai modern tömőanyagoknak köszönhetően nagyon szép esztétikai eredményt lehet elérni legyen szó akár egy kisebb élpótlásról vagy egy nagyobb kiterjedésű tömésről. A kompozit tömések speciális kék fény hatására szilárdulnak meg ezért a tömés az elkészítést követően rögtön használható.


A gyökérkezelés egy rutin fogászati beavatkozás amely során az orvos eltávolítja a fogbelet és ezt követően a gyökércsatornákat hermetikusan lezárja. Gyökérkezelésre leggyakrabban előrehaladott fogszuvasodás okozta fájdalom vagy a fog elhalása (baleset, ütődés) miatt kerül sor. Az elszíneződött gyökérkezelt fogak fogfehérítéssel vagy esztétikai fogászati kezelésekkel (direkt vagy indirekt héjak, fémmentes koronák) kiválóan helyreállíthatóak.


Sok esetben a fog gyökere ép de a látható, koronai része nagymértékben károsodott. Bizonyos feltételek mellett ebben az esetben a fog gyökerébe helyezett csappal a fog megerősíthető és tömőanyaggal felépítve a fogat meg lehet menteni.

Árak
Gyökérkezelés, gyökértömés25.000 Ft - 40.000 Ft
Gyógyszer csere /alkalom2.500 Ft
Tömés (esztétikus)20.000 Ft - 40.000 Ft
Fogcsonk felépítés csappal30.000 Ft - 35.000 Ft
Garancia
Diagnosztika
Szájhigiénia
Fogmegtartó kezelések
Fogágybetegségek kezelése
Esztétikai fogászat
Szájsebészet
Implantáció - Műgyökér beültetés
Rögzített fogpótlások
Kivehető fogpótlások
Kivehető fogsor javítások
Fogékszer
Fogfehérítés
Fogszabályozás
Gyermekfogászat
Kezelések, szolgáltatások ártáblázata
FőoldalKapcsolatCopyright