1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B, Tel.: + 36 1 252 1421
Kiwa Dental Fogászati Klinika
  Főoldal    Fogászat    Kapcsolat    Fogászati kezelések    Fogpótlások anyagai    Fogpótlások típusai    Árak
Látványos új mosolyFémmentes koronák, hidak, in-lay, on-lay, héj
Esztétikai fogászat
A szép fogazatra való igény napjainkban is folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Az új anyagok és  technológiák megjelenése lehetőséget teremt a fogorvos számára a legmagasabb esztétikai igény kielégítésére is.

Látványos sikereket érhetünk el a frontfogak területén, letört, elszíneződött fogak esetén direkt vagy indirekt héjak készítésével. A héj a frontfogak látható felszínét borító vékony réteg, amely segítségével a fentebb említett szépséghibák orvosolhatók. A héj alkalmas kisebb méretű rések zárására, a fogak közötti távolság csökkentésére, zománchibák korrekciójára.

Nagy előnye, hogy kevés foganyag veszteséggel jár, mivel az előkészítés során a fogorvosnak sokkal kevesebbet kell lecsiszolnia a fogból, mint a hagyományos koronakészítés esetén, valamint az, hogy színben és formában tökéletesen élethű helyreállítás érhető el. Készítése ellenjavallataként szerepel nagy kiterjedésű tömés valamint kedvezőtlen harapási forma. A héj készülhet porcelánból vagy speciális kompozit anyagból.


Az inlay vagy másnéven betét a fogtechnikai laborban készülő tömés amely közepesen roncsolódott rágófogak kezelésére szolgál. Kiterjedésétől függően inlaynek vagy ha a teljes rágófelszínt pótolja onlaynek nevezzük. Használatuk akkor indokolt, ha már nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű maradék foganyag ahhoz, hogy hagyományos fogtömést alkalmazzunk, de még nem akkora a károsodás, hogy fogászati korona felhelyezése volna szükséges. Készítése javasolt nagy kiterjedésű szuvasodások kezelésére valamint ha nagy a fog törésének veszélye. Magas esztétikai értéke miatt gyakran használjuk régi nagy kiterjedésű amalgámtömések cseréjekor. Hosszú távú, megbízható megoldás.


A fogak nagymértékű károsodása, elszíneződése esetén korona készítése válik szükségessé. A klasszikus fém alapú porcelán leplezésű koronák mellett egyre inkább elterjedőben vannak a fémmentes fogpótlások, cirkónium koronák. Elsősorban a frontfogak területén alkalmazzuk de nagyobb kiterjedésű fogpótlások is készülnek belőle. Kiváló,élethű esztétikai hatás érhető el segítségükkel. A fémmentes fogpótlások jó alternatívát jelentenek allergiás páciensek számára.

Árak
Cirkónium korona (fémmentes)80.000 Ft
Porcelán-kompozit héj70.000 Ft
Porcelán-kompozit betét (inlay, onlay)70.000 Ft
Kompozit betét (inlay, onlay)60.000 Ft
Garancia
Diagnosztika
Szájhigiénia
Fogmegtartó kezelések
Fogágybetegségek kezelése
Esztétikai fogászat
Szájsebészet
Implantáció - Műgyökér beültetés
Rögzített fogpótlások
Kivehető fogpótlások
Kivehető fogsor javítások
Fogékszer
Fogfehérítés
Fogszabályozás
Gyermekfogászat
Kezelések, szolgáltatások ártáblázata
FőoldalKapcsolatCopyright