1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 97/B, Tel.: + 36 1 252 1421
Kiwa Dental Fogászati Klinika
  Főoldal    Fogászat    Kapcsolat    Fogászati kezelések    Fogpótlások anyagai    Fogpótlások típusai    Árak
Személyes vizsgálat + röntgen diagnosztikaKonzultáció, kezelési terv és árajánlat készítése
Diagnosztika


A kezelési terv és árajánlat elkészítéséhez az anamnézis (kórelőzmény) felvétele és az első vizsgálat döntő fontosságú. A vizsgálat során különböző elváltozások diagnosztizálhatók.

A fogászatban a diagnosztika két legfontosabb alappillére a fizikális vizsgálat és a különböző röntgenfelvételek készítése.


A fizikális vizsgálat a szájüreg áttekintését és az alapvető műszerekkel (tükör,szonda) való vizsgálatát jelenti. A szájüregi daganatok egyre nagyobb térhódítása miatt, a fogak vizsgálata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szájnyálkahártya, a nyelv, a szájpad és a szájfenék vizsgálatára is.


A diagnosztika másik fontos tényezője a röntgenfelvétel. Klinikánkon jelenleg az egyik legmodernebb digitális röntgenkészülék segítségével mind panorámaröntgen felvétel mind kisfilmes röntgenfelvétel készíthető. A kép a számítógépen rögtön megjelenik így azonnal kiértékelhető és szükség esetén különböző mérések végezhetők (implantátum bemérése).


A panorámaröntgen egy jó áttekintést ad, látható rajta az összes fog valamint anatómiai képletek. Kisfilmes röntgenfilm segítségével egy- egy fog és környezete jól ábrázolható. Alkalmas fogszuvasodás keresésére (elsősorban rejtett szuvasodások), gyökércsúcsi folyamatok felderítésére, gyökérkezelés során a csatorna hosszának meghatározására, fogágybetegség esetén a csont sorvadásának megítélésére.

Árak
Vizsgálat + árajánlat10.000 Ft
Röntgen OP (digitális panoráma)5.000 Ft
Röntgen IO (digitális kisfilmes)3.000 Ft
Garancia
Diagnosztika
Szájhigiénia
Fogmegtartó kezelések
Fogágybetegségek kezelése
Esztétikai fogászat
Szájsebészet
Implantáció - Műgyökér beültetés
Rögzített fogpótlások
Kivehető fogpótlások
Kivehető fogsor javítások
Fogékszer
Fogfehérítés
Fogszabályozás
Gyermekfogászat
Kezelések, szolgáltatások ártáblázata
FőoldalKapcsolatCopyright